Vänninmäen Rytköset?

16 vuotta 8 kuukautta sitten #85 : Karita
Entisenä Iisalmelaisena :-* tiedän toki että RYTKÖSTEN ;D suku on laaja, mutta, onko yhteyttä vänninmäessä asuneisiin rytkösiin ?
Ex- mieheni sukua olen edelleen rytkönen joten asia kiinnostaa, koska joskus on tullut puheeksi että erisukua ovat myös savossa asuvat rytköset vaikka sama sukunimi onkin?.. ;)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

16 vuotta 8 kuukautta sitten #86 : anttu.rytkonen
Hei !
Vänninmäen Rytkösistä pääosa kuuluu ryhmään, joka tulee Onkiveden eteläosasta (Leppälahti, Jyngänniemi) ja pysähtyvät välillä Iisalmen eteläpuolelle Ulmalaan. (pelkistetty). Myös muita ketjuja on, mutta tämä on lukumääräisesti suurin. Jos löytyy sukuketjusta 1800- luvulla syntynyt esi-isä, voisin tarkistaa onko tiedostossani ketjun vanhempaa osuutta.
Terveisin Anttu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

5 vuotta 6 kuukautta sitten - 5 vuotta 6 kuukautta sitten #5939 : Karita-H
Loin uudet tunnukset tänne kun en muistanut enää vuosia sitten rekisteröimääni tunnusta, joka on tämän ketjun aloituksessa.

Mutta asiaan, olen sukutukimuksesta innostunut uudestaan ja nyt kartoitan Vänninmäen Rytkösten sukua ja heidän esivanhempiaan. Tiedossani on lasteni isovanhemmilta tullutta tietoa suullisesti eli lähinnä nimiä vanhemmista ja joistakin sisaruksista, syntymä- ja kuolinaikojen tiedot puuttuvat. Isovanhempia ei enää ole, joten mahdolliset lisätiedot meni heidän mukanaan.

Veikko Johannes Rytkönen (s.12.5.1920-k.16.11.1998) ja Eeva Kirsti Rytkönen os Lappalainen (s.28.03.1921-k.07.08.1997)

Veikko Rytkösen vanhemmat: Kalle Rytkönen ja Adolfiija Rytkönen, syntymä aikoja ei tiedossa, asuneet Vänninmäellä. Sisaruksia kaksois-sisko Maija Riikonen os. Rytkönen, Ensio Rytkönen ja Tuomas Rytkönen

Kalle Rytkösen vanhemmat: Olli Rytkönen ja Mari Rytkönen os.Heiskanen
Adolfiija Rytkösen (os. Eskelinen)vanhemmat: Risto Eskelinen ja Riitta Eskelinen os. Sirviö

Pääsisikö näillä tiedoilla jotenkin eteenpäin?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

5 vuotta 6 kuukautta sitten #5940 : anttu
Hei Karita!
Kyllä tietoja löytyy. Suku kuuluu Ulmalan sukuryhmään. Matti Rytkönen tuli Pielavedeltä Iisalmeen Ulmalan kylälle (Kirman järven rannalle) 1600-luvun loppupuolella ja avioitui Ulmasten tyttären kanssa. Myöhemmin suvusta tuli talollisia. Suvun versot hajaantuu ja Pekka Rytkönen (s. 6.4.1809) siirtyy Poroveden rantamille ja sieltä mm. nykyisen Sonkajärven puolelle. Veikko Johannes, Kalle ja Otto löytyvät perhetauluista. Lähettäisitkö sähköpostiosoitteesi, niin lähetän tiedoston perhetauluina Pekka Rytkösestä alkaen. Toki sukuketju löytyy aina 1500-luvun alkuun. Tietosuojasäädösten takia emme lähetä alle sata vuotta käsittäviä tietoja yleiseen jakeluun.
Terveisin Antero  sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

5 vuotta 6 kuukautta sitten #5941 : Karita-H
Kiitos anttu. laitan sinulle sähköpostia. :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi