mistä saada sukukirja

3 vuotta 11 kuukautta sitten - 3 vuotta 11 kuukautta sitten #5968 : Ryde73
TERVEHDYS

Löysin tämän Rytkösten sivut. Olen itse Pielaveden Rytkösiä. Iida on mummoni ja Maire on äitini. Voikohan jostakin vaikka saada lainaan/ostaa suku kirjaa kun olisin kiinostunut suvusta. T.sami

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

3 vuotta 11 kuukautta sitten #5969 : anttu
Hei Ryde!
Rytkösten sukukirja on loppuunmyyty. Sitä voinee kaukolainata Pielaveden tai Kuopion kirjastosta. Tosin kirja julkaisemisen jälkeen olemme saaneet runsaasti lisäaineistoa, joten ainakin alkuun pääset helpommin mukaan, jos lähetät tietoja (nimiä, syntymäaikoja) isovanhemmistasi. Katsotaan löytyykö ne tiedostosta. Jos löytyy, lähetämme tietoja sähköpostiisi. Tietosuojalain takia 1900-luvun tietoja ei mielellään lähetetä näille yleisille sivuille ellei ole asianosaisten hyväksyntää. Lähetä tiedot mielellään allekirjoittanee tai Tuomo Rytkösen sähköpostiosoitteeseen. Ne löytyvät sivuilta rytköset.net/hallitus.
Sukututkimusterveisin Antero Rytkönen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

3 vuotta 7 kuukautta sitten #5974 : Lottar
Hei!

Iisalmen Rytkösiä täällä ja samoilla apajilla. Kirjaa / dokumentteja vailla.
Isäni on Jari Rytkönen jonka Isä oli Mikko Rytkönen ja (jonka veli mm. Ate) ja Äiti Raili Rytkönen (os. Huttunen). Yrittänyt etsiä sukukirjaa vaikkapa mistä mutta ei löydy ei.

Jos materiaalia on sitä voi pistellä vaikkapa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Miettinyt tässä että voisi alkaa omaksi iloksi sekä vaikkapa muiden iloksi vähän dokumentoimaan tarinoita, jorinoita ja historiaa jotenkin muuten kuin "sukupuun" muodossa.

Aurinkoista kevättä!

Lotta Rytkönen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi