Mistäpäin isovanhempien vanhemmat ???

8 vuotta 2 kuukautta sitten - 8 vuotta 2 kuukautta sitten #5862 : koti10
On tullut aika tutkia omia sukujuuria  ..erittäin pienin tuloksin..löytyykö apua ??
Kiinnostais tietää mistäpäin isovahemmat on lähtöisin ? Ukkini Eino Pekka Rytkönen s. 18.04.1898 k.23.03.1975 mummoni Hilda Maria Rytkönen os.Karppinen s.10.10.1896 k.01.12.1965. Tätieni puheiden mukaan Ukkini olis Kuopion Karstulasta ja Mummoni Vieremältä.Mutta heidän vanhemmistaan en tiedä mitään ja kukaan ei ole auttanut näissä kysymyksissä.Olisin erittäin kiitollinen jos jotain saisin tietää..
yst.terv. Anita-Kaarina Rytkönen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

8 vuotta 2 kuukautta sitten #5864 : anttu
Hei Anita-Kaarina!
Kyllä tätien tiedot ainakin ukin osalta pitävät paikkanssa. Einon isä oli Petter August Rytkönen Karttulasta,s. 8.5.1871, k. 28.5.1948. Äiti oli Aino Kustaava o.s. Leskinen s. 30.11.1869 Karttulassa.Heidät vihittiin Airakselassa 18.5.1891. Lapsia syntyi 11. Eino muutti Sukevalle. Minulla ei ole muuta tietoa Einon perheestä, kuin että hänellä oli lapsia. Voisin lähettää omalle sähköpostiosoitteellesi lisää esipolvitietoja suvustasi. Toivon saavani sinulta tietot Einon lapsista ja mahdollisesti seuraavasta sukupolvesta. Voisin toimittaa netiosoitteesi perhetietolomakkeen.  Osoitteeni on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sukutukimusterveisin Antero Rytkönen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

8 vuotta 2 kuukautta sitten #5865 : ailigr
Heippa hei,
edelliseen viestiin oli tärkeään kohtaan sujahtanut virhe  :-[.
Anteron s-osoite on oikein: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Terveisin Aili

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

7 vuotta 8 kuukautta sitten #5879 : PietroO1
Hei,

netissä surffaillessani sattui tämä viestiketju silmääni. Parempi puoliskoni on Karttulan Rytkösiä. Vanhin meillä tiedossa oleva esivanhempi on eräs Pekka A Rytkönen, jonka poika Hannes Rytkönen, s. 21.12.1904 Karttulassa, vihitty avioliittoon 29.12.1929 Hilja os. Simosen kanssa, s. 20.4.1908 myös Karttulassa ja muuttivat Suonenjoelle 1931. Hilja Simosen esipolvista on tehty selvitys "Krenatööri Grels Simosen suku Rautalammilla".

Hanneksen vanhemmista meillä ei tosiaan ole muuta tietoa kuin tuo isännimi Pekka A Rytkönen. Tämä Pekka A lienee sama kuin tuo yllä mainittu Petter August Rytkönen. Petterin vanhemmiksi löysin FamilySearch.orgin perusteella Johan Rytkasen ja Maria Raatikaisen mutta Aino Kustaavalle en löytänyt vanhempia.

Olisiko mahdollista saada tietoa Petter Augustin ja vaimonsa  Aino Kustaavan vanhemmista? Näillä tiedoilla pääsisi jo eteenpäin netissä olevien rippikirjojen ja Hiskin avulla.

Ystävällisin terveisin,

Petri Peltonen,
Helsinki

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

7 vuotta 8 kuukautta sitten #5880 : anttu
Hei Petri!
Lähettäisitkö minulle shköpostiosoitteesi. Lähetän takaisin ne sukutiedot, mitä on täällä tiedostossani. Kun niihin sisältyy alle sata vuotta olevia tietoja, tietosuojan takia en lähetä niitä yleisellä palsta.
Rerveisin Antero Rytkönen  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi