David Rytkösen Pielavesi vanhemmat kateissa

9 vuotta 6 päivää sitten - 9 vuotta 6 päivää sitten #5853 : siukopai
Hei, onkohan kellään tietoa  Pielavedellä 25.3.1878 syntyneen David Juho Rytkösen vanhemmista ?
David on Pielavedeltä siirtynyt rengiksi Karttulan Käpysaloon  ja sieltä avioiduttuaan Ida Maria Mustosen kanssa  1900 luvulla  Antreaan ja sieltä lopuksi Viipuriin.

vastauksesta kiitollinen Päivi os Rytkönen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

9 vuotta 4 päivää sitten #5854 : anttu
Hei Päivi!
Kyllä joitakin tietoja David Juho Rytkösen esipolvista löytyy sukutiedostosta. Äiti on Anna Lovisa Rytkönen,s.10.11.1842. Hänelle syntyy neljä lasta ennen avioitumista, joten ne kastetaan äidin sukunimellä. Vanhin Matti siirtyy myös Viipuriin v. 1920. Hän on avioliitossa ja lapsia on 9. David Johan (Juho) on kolmanneksi vanhin. - Anna Lovisan äiti on Greta Rytkönen, s. 11.9.1817, k. 27.11.1854. Hänellä on puolisot Johan Raatikainen ja myöhemmin Johan Karttunen, mutta Anna Lovisa syntyy ennen avioliittoa, joten sukunimeksi kirjataan Rytkönen. - Gretan vanhemmat ovat Otto Gristian Rytkönen,s. 1782 ja Maria Tolonen, s.1792. Tästäkin sukupolvesta taaksepäin on tietoja, mutta niihin liittyy pientä epävarmuutta.
-Davidin ja Idan lapsista on kirjattu vain David Johan, s.9.11.1905 Viipurissa. Sinulla on varmaan tiedossa,oliko muita lapsia? Kirjaisin mielelläni sukuseuran tiedostoon perhetietoja 1900-luvulta. Koska niihin liittyy ns.tietosuoja, voisit lähettää ne suoraan henkilökohtaiseen sähköpostiini. Osoitteen löydät sukuseuran sivuilta. Voin myös lähettää täältä hieman täydellisemmät tiedot tässä mainituista henkilöistä,jos olet niistä kiinnostunut.
Terveisin Antero Rytkönen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

9 vuotta 4 päivää sitten - 9 vuotta 4 päivää sitten #5855 : siukopai
Hei kiitos tiedoista, täältä löytyy läjäpäin Rytkösiä jotka ovat täysin tietämättömiä juuristaan.
Laitan sinulle huomenna listaa meistä jälkipolvista ja kiitollisuudella otan vastaan paluu postissa tarkempia tietoja esipolvistamme.  terv Päivi os Rytkönen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi