Onko kellään tietoa Robert Fabian Rytkösen Isästä

16 vuotta 5 kuukautta sitten #193 : Mika
Isoisoisäni joutui 5 vuotiaan orpokotiin. Robert Fabian Rytkönen syntyi 2.6.1865 ja kuoli 24.7.1940. Hänen vaimonsa oli Olga Kristiina Rytkönen(Suhonen). Syntynyt 28.8.1869 ja kuollut 17.10.1928.
Sukumme historia on minulle hämärän peitossa Robertista alkaen. Kuka oli Robertin isä ja mihin Rytkösten sukuhaaraan me kuulumme. Isä muisteli että sukumme olisi kiuruveden suunnalta kotoisin.

Mika Rytkönen, Inkoo

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

16 vuotta 5 kuukautta sitten #194 : anttu
:DHei Mika!
Kyllä Robertille vanhemmat löytyy ja sukuketju aina 1500-luvulle. Isä oli talollisenpoika Antti Rytkönen s. 3.8.1840 Pielavesi Sulkava Pyöree ja äiti Fredrika Kolehmainen s. 1837. He muuttivat Pielaveden Tommanmäkeen tilaosakkaaksi ja myöhemmin Kiuruvedelle. Robertilla oli veli Anders s. 17.8.1868. Molemmat olivat orpolapsina Kiuruveden Kalliojärvellä (Kalliokylä).
Antin isä oli Lars Rytkönen s. 14.4. 1818 ja äiti Valborg Pennanen.
Larsin isä oli Antti ja edelleen Antin isä Antti.
Viimeksi mainitun Antin Isä oli Matti Rytkönen s. 1714 ja äiti Anna Lipponen. He asuivat Pielavesi 1 (nykyinen kirkonkylän tienoo). Sulkavanjärvellä oli Pielavesi 1 tilan takamaita ja sinne he nähtävästi perustivat Pyöreen tilalan. Talo oli Rytkösten hallinassa 1840 tienoille.
Voin lähettää sinulle suoraan tarkemmat tiedot ja toivoisin saavani Robertin ja hänen sukunsa tietoja esipolvien osalta. Myöskään Andersin osalta ei ole muita tietoja kuin syntymäaika.
Tietoja voit lähettää postissa tai sähköpostina. Yhteys tiedot ovat:Antero Rytkönen Rinnekuja 12 70800 Kuopio tai sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sukututkimusterveisin Antero.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Eemi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

16 vuotta 4 kuukautta sitten #196 : Mika
Kiitoksia anttu tiedoista

Selvitän isäni kanssa Robertin esipolvien tietoja. Toivoisin saavani tarkempia tietoja suvusta. Esim. Miksi Robert ja Anders joutuivat orpolapsiksi?

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Muurimestarintie 21 10210 Inkoo

Terveisin Mika

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

1 vuosi 5 kuukautta sitten #5997 : Eemi
Hei,
Olisin itsekin kiinnostunut samoista tiedoista, kuin Mika. Olisiko mahdollista laittaa lisätietoja sähköpostilla minulle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Kiitos paljon vaivannäöstä!

Terveisin, Eemi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi