Kemin Rytköset

15 vuotta 8 kuukautta sitten #141 : PIPSA
Hei!
Kysyisin Kemin Rytkösistä. Isäni Kosti Rytkönen oli kotoisin sieltä. En koskaan tuntenut häntä kuoli 1990-luvun alussa ollessani 13-vuotias. Isoisäni oli Otto. Olen ollut jonkin verran Marjan siis tätini kanssa yhteyksissä, mutta sukujuurista ei olla juuri puhuttu. Olisiko mahdollista saada jotakin valmista materiaalia ja mitä tuon valmiin matskun lisäksi olisi tiedossa. KIITOS JO ETUKÄTEEN VASTAAJILLE, MIKÄLI NIITÄ LÖYTYY...
-Sonja Masalin, Porvoo, nykyisin Järvenpää- :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

15 vuotta 8 kuukautta sitten #143 : anttu
Hei.
Kemin Rytkösistä on melko kattava tiedosto, mutta niistä ei löytynyt sellaista Ottoa, jonka voisi olettaa liittyvän sukuusi. Rytkösten suvussa Otto- nimitystä on käytetty säästeliäästi. Sonkajärvellä on syntynyt Otto Rytkönen 16.3.1893 ja Iisalmessa 6.1.1897. Voisiko näistä toinen ikänsä puolesta olla ukkisi, vai onko kyse nuoremmasta henkilöstä. Yritä kysellä hieman tarkempia tietoja, niin että pääsemme 1800 luvulle, niin eiköhän "juuret" löydy.
Hyvän Joulua toivoen Anttu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

15 vuotta 8 kuukautta sitten #145 : PIPSA
Hei!!!
Kiitos Anttu vastauksesta. Voin tarkistaa tuon syntymaajan, mutta jos helpottaa tassa vaiheessa niin Otolla oli sisaruksia ja yhden nimi oli ainakin Esteri. Mutta ilmoittelen tarkemmin kuhan tarkistan asian perukirjasta... t.sonja
RAUHAISAA JOULUN AIKAA SINNEKIN!!!! ;D

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

13 vuotta 11 kuukautta sitten #237 : PIPSA
Menihän aikaa viime viestistä, mutta löysin papan perunkirjan jossa ilmeni että Otto Rytkönen on syntynyt 24.1.1927, kuollut 28.10.1997. Hänen vaimonsa nimin on Ilmi. Lapset Kosti, Marja ja Anneli...
Kiitos!
-sonja

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

13 vuotta 10 kuukautta sitten #250 : anttu
Hei Sonja! :D
Otto R. (s. 21.1.1927) sukuketju löytyi Keminmaalla asuvan sukutukijan Jukka Vanhatalon avustuksella. Oton Isä oli Otto Fabian R., s. 25.2.1885 Pielavesi Löytynmäki ja puoliso Tilda Sofia o.s. Virtanen. Lapsia olivat Kerttu, Ester,Laura ja Otto.
Sitten sukuketjuntiedot löytyvät Pielavedeltä. Otto Fabianin isä on Johan R. ja äiti Minna Lappalainen ja heillä oli viisi lasta, joista Otto olivanhin.
Johannin isä oli Matti Gregorius R. ja äiti Anna Ruotsalainen. Heillä oli 3 lasta.
Matin isä oli Gregorius Rytkönen, s. 1808 talollisen poikana Pielaveden Taipaleenkylässä ja äiti Kaisa Rytkönen, s. 1810 talollisen tyttärenä Pielaveden kylässä. Tästä taaksepäin sukuketju on selvillä 1500-luvulle ja asuinpaikka on Pielavesi.
Voisinko saada Oton (21.1.-27) perhetiedot ko. kaavakkeella? Voisin lähettää sen suoraan omaan sähköpostiisi. Samallavoisin lähettää yksityskohtaisempia tietoja suvusta.
Terveisi Anttu
ps. Sähköpostiosoitteeni on: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi