Foorumia päivitetty

9 vuotta 10 kuukautta sitten #5323 : IlkkaR
No niin, tuli sitten foorumiohjelmisto päivitettyä uusimpaan versioon.

Kyseisen päivityksen myötä lisäsin rekisteröitymismahdollisuuden lomaketta hyväksi käyttäen. Rekisteröinnin yhteydessä joutuu lukemaan sekalaisen näköisen kirjainrykelmän ja kirjoittamaan kyseiset kirjaimet sille varattuun kenttään. Kyseessä on kuvavarmennus , jotta roskapostirobotit eivät voisi rekisteröityä foorumille. Ainakin tällä hetkellä robotit eivät kykene lukemaan tiukimmilleen säädettyä varmennetta. Jos jollakulla on ongelmia rekisteröitymisen kanssa, niin aina voi laittaa minulla sähköpostia ja pyytää tunnuksia foorumille. Muista mainita sähköpostissa haluamasi käyttäjätunnus. Sähköpostiosoite ylläpitoon on siis Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

9 vuotta 3 viikkoa sitten #5844 : IlkkaR
Foorumille rekisteröityminen on jälleen estetty. Robotit ovat oppineet rekisteöitymään estoista huolimatta ja foorumi alkoi täyttyä roskasta kiihtyvällä tahdilla. Jos tahdot tunnukset foorumille, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja teen sinulle tunnukset. Ilmoita samalla haluamasi käyttäjätunnus.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

8 vuotta 7 kuukautta sitten #5846 : IlkkaR
Foorumi päivitetty kakkosversioon. Rekisteröinnit on jälleen sallittu kaikille. Toivottavasti roskarobotit eivät osaa lukea suomea.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

8 vuotta 7 kuukautta sitten #5847 : IlkkaR
Nyt pitäisi taas pystyä laittamaan avatar-kuvia, eli vaikka oman kuvan profiilikuvaksi. Kuva on vaan pienennettävät sopivaksi. Kuvan maksimikorkeus on 200 pikseliä ja leveys 150 pikseliä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi