Vieraiden uudet oikeudet

13 vuotta 10 kuukautta sitten #441 : IlkkaR
Lisäsin vieraille mahdollisuuden aloittaa uusia aiheita ja kirjoittaa vastauksia jo olemassa oleviin aiheisiin. Suositeltavaa on edelleenkin rekisteröityä foorumille, jolloin uusien aiheiden seuraaminen on helppoa ja silloin pystyy käyttämään muitakin foorumin laajennettuja ominaisuuksia hyväkseen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

13 vuotta 10 kuukautta sitten #449 : IlkkaR
Korjaus edelliseen. Poistin vierailta mahdollisuuden aloittaa aiheita, koska foorumi näkyy olevan roskaajien tietokannoissa jo valmiina. Joten edelleenkin täytyy olla rekisteröitynyt ja sisäänkirjautunut käyttäjä, jotta uuden aiheen voi aloittaa. Vieraat voivat tosin vastata jo olemassa oleviin aiheisiin, ainakin toistaiseksi. Mutta jo roskaa rupeaa tulemaan, niin tämäkin oikeus vierailta poistetaan.

Mutta muistathan, että rekisteröinti on ilmaista, eikä se velvoita mihinkään. Rekisteröityneenä pääset osallistumaan keskusteluihin, aloittamaan uusia aiheita ja käyttämään muutenkin foorumin kaikkia ominaisuuksia hyväkseen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

12 vuotta 7 kuukautta sitten #684 : IlkkaR
Jouduin muuttamaan foorumin asetuksia. Vieraat eivät voi enää tästä lähtien kirjoitella viestejä. Viestien kirjoittamiseksi tai uuden aiheen aloittamiseksi täytyy olla kirjautuneena. Muutos oli pakko tehdä, koska roskaviestejä alkoi tulla liian paljon ja niitä joutui poistamaan päivittäin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

12 vuotta 7 kuukautta sitten #687 : ailigr
Hyvä Ilkka! Ja kiitos Sinulle roskapostin poistamisesta.
Terveisin Aili

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi