Lisää tietoja..

13 vuotta 3 kuukautta sitten - 13 vuotta 3 kuukautta sitten #284 : oujo-sama
Moi!

Ajattelin kirjoittaa tänne kun ongin isältäni tietoja omasta ukistani,hänen vanhemmistaan jne. Haluaisin tietää vielä siitä mahd. taaksepäin..

Isoisovanhemmat: Kalle & Adolfiina Rytkönen (en tiedä syntymävuosia..)
Isoisä: Veikko Rytkönen s.1920 Vänninmäessä(Sonkajärvellä?) Meni naimisiin Eeva Kirsti Rytkösen (os.Lappalainen) kanssa josta lapset:
Erkki,Kauko,Tuula,Jouko,Elvi,Seija,Seppo ja Esko.
Muuttivat Sukevalle(Akonjoelle).

Isoisän sisarukset:Maija, Ensio ja Tuomas(Hänellä eri isä).

jospa näillä tiedoilla pääsisi hieman eteenpäin..

T:Minna Rytkönen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

13 vuotta 3 kuukautta sitten #285 : anttu
:DHei Minna!
Sukusi kuuluu Ulmalan Rytkösten ryhmään. Pekka R syntyi vielä Ulmalassa 1801 (Iisalmi Ulmala r:o 1), hänen poika Olli, s, 1837, oli lampuotina Poroveden Leipämäen tilalla. Olli Ollinpoika syntyi1866 ja hänen poika Kalle 11.4.1892, k. 1972. Kallen vaimo oli Adolfina o.s. Eskelinen, s. 1895. Lapsia olivat tietojeni mukaan Veikko Johannes R. s. 12.5.1920, k. ? ja puoliso Kirsti o.s. Lappalainen, s. 22.3.1921. Lapset ovat ne mitä luettelit. Niistä minulla on vain syntymävuodet ja puolisoista ja heidän lapsistaan ei ole tietoja. Veikolla on myös veli, mutta muita lapsia siitä sukupolvesta ei ole tiedossani. Olisin kiitollinen, jos voisit täydentää tietojani.
Aikaisemmin lueteltujen miesten vaimot, lapset ja tarkemmat syntymäajat ovat tiedossa. Tavoiteena on, että ensi kesänä saadaan sukukirja painosta, jossa nämä tiedot on nähtävissä. Tietoja voit lähettää myös suoraan sähköpostiini anttu. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
ps. Rytkösradion juontaja on näitä Ollien sukuketjuun kuuluvia.
Terveisin Anttu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi